Om klinikken

Charlotte Eicke

Charlotte Eicke

Jeg hedder Charlotte, og jeg er uddannet Antroposofisk Homøopat ved Allergica A/S i Silkeborg, hvor jeg har været ansat som Homøopatisk Rådgiver og underviser i 19 år. Jeg har løbende videreuddannet mig indenfor specialet. Jeg har undervist i Antroposofisk Homøopati til Alternative behandlere både på den humane og den veterinære del.

Jeg har startet egen virksomhed, og det er mit allerstørste ønske at gøre en forskel for dyrene og deres mennesker. Der er en synergi i hvordan mennesker har det og hvordan vores dyr har det. Dyrene er deres menneskers spejl.

De ubalancer og sygdomme som mennesker rammes af, afspejler det vores dyr rammes af. Mennesker gør det bedste for deres dyr, med den viden de har på det pågældende tidspunkt, de gør det på. Homøopatisk medicin kan på en meget fin og ikke belastende måde gå ind og hjælpe kroppen med at genoprette de systemer og organer, der har været belastet over tid. Det er altså medicinsk behandling på kroppens egne præmisser.